Kansanmusiikkifestivaali Vasa Folk

Järjestämme nyt viidettä kertaa kansanmusiikkifestivaalin Vasa Folk, 24-25.10.2014. Maassamme järjestetään sekä pienempiä että isompia kansanmusiikkifestivaaleja, varsinkin kesällä, mutta syksyllä ja talvella ei ole paljon kansanmusiikkitapahtumia Etelä-Pohjanmaalla. Tämän puutteen halusi kansanmusiikkiyhtye Trinda yhteistyökumppaneineen korjata. Viime vuodesta lähtien järjestäjänä toimii yhdistys Vasa Folk ry. On mielestämme tärkeää saada kansanmusiikkifestivaali Vaasaan!

Folkmusiksällskapet r.f. ja Finlands svenska folkmusikinstitut järjestävät Vasa Folkin yhteydessä seminaarin.  Seminaari on kaikille kiinnostuneille avoin.

Toivomme että tulet viihtymään Vasa Folkilla, ja että voimme yhdessä nauttia korkeatasoisista elämyksistä kansanmusiikin parissa ja mukavastaa yhdessäolosta.

Vasa Folkin järjestäjänä toimii Vasa Folk rf. , yhteistyökumppaneina Finlands svenska folkmusikinstitut/Svenska litteratursällskapet i Finland, Finlands svenska sång-och musikförbund rf, Finlands svenska spelmansförbund r.f. ja Folkmusiksällskapet r.f.